SEARCH

Cum sa iti creezi un look de vara cu 3 elemente vestimentare?

Cum sa iti creezi un look de vara cu 3 elemente vestimentare?

Week-end-ul acesta m-am gandit la Mare mai mult ca niciodata, chiar daca afara am avut parte de o vreme destul  de racoroasa. Ce m-a facut sa imi fuga gandul  tocmai acolo? Aceasta fusta maxi turcoaz, care are o culoare ce te incarca de energie pozitiva!

Pe langa faptul ca este extrem de comoda iar materialul iti ofera lejeritate in miscare, trebuie  sa mai stii ca  turcoazul  este  una  dintre  culorile  vedeta  ale  sezonului  de  vara  2015.  Turcoazul  este  o  culoare puternica, care poate fi foarte usor cobinata cu alb sau negru, pentru a obtine tinte cu efect wow.

Bluza pe care am ales sa o port la acesta tinuta are un design unic, liniie albe orizontale fiind formate din fasii de material. In plus, bumbacul cu o textura fina din care este realizata iti ofera confortul  maxim intr-o zi de vara. Daca doresti sa vezi si o alta interpretare a acestui gen de tinuta, poti vedea AICI tinuta alcatuita de Caterina cu fusta maxi Mimo Store.

In concluzie, nu pot spune decat ca este foarte simplu sa alcatuiesti o tinuta de vara cu 3 elemente vestimentare, daca vizitezi Mimo Store si alegi o fusta maxi + o bluza din bumbac + o palarie din paie.

fusta lunga

 

fashion summer look

fashion street style

genti de pielesummer look

Andreea:
Fusta maxi turcoaz Mimo Store – AICI
Bluza neagra din bumbac Mimo Store – AICI
Geanta din piele Manier – AICI
Hair Styling by Utopia Salon
Palarie – from my boyfriend

♥♥♥

Andreea & Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*