SEARCH

The Catelier – o initiativa minunata cu flori si pisici

12
The Catelier – o initiativa minunata cu flori si pisici
1Accesoriu tip floare, Catelier
2Coronita flori, Catelier

Va povesteam intr-o postare trecuta ca abia asteptam sa va aratam fotografiile de la sedinta foto in colaborare cu niste oameni cu suflet frumos, adunati in jurul proiectului The Catelier.

Am mai avut proiecte frumoase, la care am lucrat cu drag, insa acesta a devenit cu siguranta proiectul nostru preferat! The Catelier a pornit de la ideea de a da o mana de ajutor unor fapturi neajutorate, prin crearea de frumos. Astfel, mainile talentate ale Venerei – fondatoarea si artista din spatele proiectului, dau viata unor flori de hartie gingase, ale caror scop sunt obtinerea de fonduri pentru ingrijirea pisicutelor fara stapan.

Florile de hartie iau diferite forme si culori, fiind decoruri de basm pentru nunti, botezuri sau alte evenimente speciale, dar si decoratiuni minunate pentru caminul sau biroul tau.

fotograf nunti octavian barnea

caterina ratoi fashion blogger

fashion photography

about fashion street

angel or demon

masculin versus feminin 8 9

10

11

12

13

14

15

16

17

In jurul acestei sedinte foto s-a adunat o echipa absolut minunata de oameni buni si creativi, din care ne bucuram ca am facut parte:

 • Venera – a carei maini iscusite dau viata acestor minunate flori;
 • Olti – cea cu care impartasim pasiunea pentru marketing, fosta colega de facultate, o persoana plina de energie pozitiva si entuziasm!
 • Florin de la Utopia Salon care s-a jucat cu parul nostru pentru un look creativ;
 • Beatrice – un make-up artist plin de sensibilitate, care a adus lumina si culoare pe chipurile noastre;
 • Octavian – un artist cu care ne-a facut deosebita placere sa lucram si pe care vi-l recomandam cu drag  (click AICI) pentru a imortaliza in fotografii de poveste amintirile voastre!

the catelier project

Coronitele pe care le-am purtat in cadrul acestor fotografii au fost realizate cu migala de catre Venera, tinand cont de preferintele si stilurile noastre. Delicatetea cu care acestea au fost lucrate le fac perfecte chiar si pentru accesorizarea unei tinute elegante pentru un eveniment speciale!

Va invitam pe site-ul The Catelier cu un click AICI pentru a admira frumoasele flori si pentru a afla mai multe detalii din spatele povestii atelierului de pisici!

Am purtat:

Caterina:

Rochie Manoush

Coronita cu flori de hartie The Catelier – click AICI

Andreea:

Floare de par fucsia The Catelier – click AICI


Multumiri speciale:

Foto: Octavian Barnea – AICI

Hair Style: Florin de la Utopia Salon – AICI

Make-up: Beatrice – AICI

♥♥♥

CFloareF

User 2
I created this visual diary as a form of expressing myself and my interests. Each week I will update my diary with personal style posts, the creatives who inspire me and the copious amount of influential photos I save daily.

You May Also Like

2 Comments

 • Kailyn August 19, 2016 8:00 am

  I just came over to your blog and really was impressed by such beautiful flower photography! I shared my latest flower shot, thanks for giving this opiont!JenMuna

  • About Fashion Street September 3, 2016 2:50 pm

   Thank you very much, we are very glad to hear that you like this photo shooting. Kisses!

Leave a Reply

*