SEARCH

Viata e mai frumoasa cand porti rochii Chotronette!

12
Viata e mai frumoasa cand porti rochii Chotronette!
1Rochie Chotronette
2Rochie Chotronette

Prima senzatie pe care o ai cand ajungi in showroom-ul Chotronette este ca ai intrat in alt Univers sau in Paradisul rochiilor. Am putea garanta ca nu exista suflet feminin in aceasta lume care sa nu aiba aceasta frumoasa senzatie! Daca nu stiti cine sunt Chotronette (desi este prea putin probabil), va invitam sa vizitati pentru inceput micul paradis al rochiilor pe noul lor site (click AICI). Va garantam insa ca bucuria de a vedea aceste rochii live este de neegalat. Cu greu am reusit sa ne oprim la a proba doar 5 rochii si…si mai greu a fost sa ne hotaram asupra uneia singure!

rochii chotronette

rochii chotronette

rochii Chotronette

rochii Chotronette

Chotronette tulle dress

Chotronette tulle dress

caterina ratoi blogger romania

andreea scarlat blogger romania

Si pentru ca senzatia pe care am avut-o cand am imbracat aceste rochii a fost ca evadezi in alta lume (una mai frumoasa, mai libera, fara griji, plina de culoare si veselie) ne-am hotarat sa facem sedinta foto cu tematica Alice in Wonderland. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unei echipe cu care ne-a facut mare placere sa lucram – Anstudio – architecture | photography, a caroror lucrari le puteti vedea AICI. Andrei, Alex si Nushu, cele 3 persoane pasionate de frumos din spatele proiectului Anstudio, sunt unite prin creativitate, simt al umorului si mai ales profesionalism, de aceea suntem convinse ca vom mai lucra impreuna pentru proiecte interesante! Urmariti-ne in continuare si va vom impartasi cu drag si primul video facut pentru blogul Iasi Fashion Street, in colaborare cu acest studio!

Multumim de asemenea Promosfera pentru frumoase decoratiuni sub forma de acadele si briose uriase! Mai multe fotografii cu lucrarile incredibil de frumoase ale acestei echipe puteti vedea pe pagina lor de Facebook – Promosfera (click AICI).

alice in wonderland photo shooting

Am purtat:

Caterina: rochie APPLETINI DRESS (click AICI)

Andreea: rochie GRAPE JELLY (click AICI)

Decoratiuni: Promosfera (click AICI)

Fotografii realizate de anstudio – architecture | photography (click AICI)

O saptamana de poveste va dorim!
Cu drag,
Caterina & Andreea

 

You May Also Like

Leave a Reply

*